Onze diensten

Direct met u wensen op zoek naar de juiste kracht.

Ook personeel wanneer half Nederland op vakantie is!

Onze voordeel op een rij!

Driehoek diensten bv heeft ijzersterke oplossingen voor uw personeels-beleid. U zoekt de juiste man op de juiste plek. Het liefst met werkervaring en goede referenties. Gaat u zelf adverteren en sollicitatiegesprekken voeren of laat u Driehoek voor u op zoek gaan? Grote kans dat wij al een geschikte kandidaat klaar hebben staan. En zo niet, dan gaan we direct met uw wensen in de hand op zoek naar de juiste kracht!

Als opdrachtgever krijgt u bij Driehoek diensten een snelle en passende selectie uit alle beschikbare kandidaten, zowel hoog-, middel- als laagopgeleid. Dankzij ons hechte vestigingsnetwerk beschikken we over een uitgebreid bestand van gemotiveerde krachten in allerlei sectoren. Onze persoonlijke benadering is erop gericht om voor uw organisatie de juiste mensen op het juiste moment op de juiste plek te krijgen.

Wilt u voor meer informatie of heeft u vragen? Maakt u dan een afspraak met 1 van onze medewerkers. We vertellen u in een persoonlijk gesprek graag meer over onze uitgebreide dienstverlening. U kunt uw vraag ook stellen via het contactformulier

Flexibele invulling of aanvulling van uw personeelsbehoefte.
Gekwalificeerd, representatief en gemotiveerd personeel.
365 dagen per jaar, 24 uur per dag bereikbaar.
Een toegewijd contactpersoon voor u als opdrachtgever.
Eigen breng- en ophaal service voor ons personeel.
Concurerende tarieven.